Piure cu carncaiori

de Rahela Velicu in Porc, 15 Iul 2016 | 2877 vizualizari

 

Simplu si gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
    • 1 kg cartofi
    • 5 carnaciori
    • 2 cepe
    • 3-4 linguri de bulion
    • 50 g margarina
    • 50 ml ulei
    • sare, piper
    • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu carncaiori:

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert cu un praf de sare.

Intre timp curatam si taiem ceapa marunt. O punem la calit si o lasam 5-6 minute. Adauagam bulionul si un pahar de apa, sare si piper si lasam la fiert pana cand sunt gata copanelele. Cand scade mai adaugam apa.

Carnaciorii ii prajim separat.

Cartofii fierti ii pasam si adaugam margarina si sare dupa gust.

Piureul se serveste cu sos si carnaciori prajiti. Presaram patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carncaiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

17.07.2016, 10:19

Papa bun!

Ancutsa 1

19.07.2016, 19:09

Imm ce bun, mi-e pofta de piure si de niste carnati gustosi! In ultima vreme nu am mai gasit niste carnaciori asa buni! Ce fel de carnaciori ai folosit?

denisizina24 1

20.07.2016, 08:52

Pentru a da un plus de culoare retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca ardeleneasca