Piscoturi Mamaia

de Constelatialeu in Dulciuri, 16 Ian 2013 | 3099 vizualizari

 

Le-am spus asa pentru ca reteta o am de la mamaia mea,din partea tatalui,am invatat multe de la ea.Imi pare rau ca am neglijat si multe retete nu le-am notat.
Aici ,in imaginea ce va aparea ,le-am dat diferite forme,nu cea de piscot.Imi aduc aminte ca eram cam nazdravane ( 4 fete suntem) si o mai necajeam,uneori uita sa scoata la timp piscoturile si ne spunea ca alea mai brunete sunt cu cacao,alea erau cele mai bune....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 lingura amoniac stins cu otet
  • coaja de lamaie
  • la final faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi Mamaia:

Se freaca ouale cu zaharul pana devine o spuma si se topeste zaharul, se adauga cana de faina si amoniacul stins. Se lasa pana a doua zi.

A doua zi se adauga coaja de lamaie si faina cat sa iasa o coca tare. Se intinde pe planseta si se taie ori cu forma speciala de piscot,ori in diferite figurine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi Mamaia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonacul bunicii cu nucă