Piscoturi cu frisca si dulceata de caise

de pity19 in Prajituri, 15 Apr 2014 | 3479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 piscoturi
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • dulceata de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi cu frisca si dulceata de caise:

Turnam frisca intr-un castron si mixam bine. Luam cate 2 piscoturi , adaugam aprox 1-2 linguri de frisca pe un piscot , iar in mijloc cu o lingura punem dulceata de caise , dupa care punem un piscot peste , asa continuam cu fiecare . Lasam sa stea aprox 3 ore ptr a se inmuia piscoturile dupa care se pot servi!

TIPS-URI

1

Nu am insiropat piscoturile pentru ca oricum se inmoaie de la frisca si dulceata :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu frisca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu inima de cocos