Pirjoale de Sarbatori

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2009 | 17240 vizualizari

COMENTARII (3)

Teo 1

27.12.2009, 22:02

interesante parjoale ,nu imi imaginez cum ramane foaia de napolitana lipita bine de carne ,dar trebuie incercata .

anisoara 1

28.12.2009, 00:49

"Se imparte carnea primita in gogosoase rotunde , se bate intre palme, se acopera cu doua napolitane, se stringe bine intre palme si se lasa pe un fund de lemn pe vre-o 10 minute ca sa se inmoaie putin napolitanele. Acesta este tot secretul . Dar in momentul cind sunt tavalite prin faina si prin ou, este imposibil, ca sa se dezlipeasca. Voi expune si alte recete cu napolitane usor si repede de preparat si vei intelege ,ca napolitana se inmoaie si se contopeste cu carnea tocata sau cu alta implutura.

mihaelar63 1

17.12.2014, 20:14

Buna idee !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu panite