Pinguini

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 8528 vizualizari

 

Am vazut pe aici multi pinguini si am decis si eu sa-i incerc

 

INGREDIENTE

  • 13 masline mari XL
  • 13 masline mai mici fara os
  • pasta de branza
  • 1 morcov
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini:

Am scos osul din maslinele cele mari. Am umplut maslinele cu pasta de branza, le-am fixat cu o scobitoare. Pentru picioruse si cioc am folosit morcov. La ochisori am pus cate o picatura de crema.

Au fost foarte apreciati de musafirii mei...mai ales de cei mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]