Pilaf la cuptor

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 15 Feb 2013 | 6883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 bucata de telina
  • 1 cutie de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 cana orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf la cuptor:

Se curata  ceapa si se caleste in putin ulei, adaugam morcovul, ardeii tocati marunt si rosiile tocate cu tot cu suc. Dupa adaugam dovlecelul si telina data prin razatoare. Adaugam apa si orezul spalat si scurs. Adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam si dam oala la cuptor pana este fiert orezul. La final adaugam patrunjelul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]