Pilaf de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 8888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • o legatura ceapa verde
  • ardei rosu
  • morcov
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post:

se spala orezul bine, se taie ceapa marunt, se pune la calit, dupa care adaugam ardeiul taiat cubulete si restul legumelor date pe razatoarea mare, le lasam sa se inabuseasca bine, apoi punem si orezul, il lasam fara apa cateva minute pana se prinde culoarea aurie( pt a nu se lipii boabele), punem apa si lasam sa fiarba, la sfarsit condimentam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume