Pilaf cu puiut

de Rocsi in Pui, 11 Sep 2010 | 8123 vizualizari

 

Nu am mai mancat pilaf cu pui de mai bine de un an...si cum nu mai stiam ce sa fac de mancare am pus asta in practica..am mancat de ma durea burta...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • jumatate ardei galben
  • jumatate gogosar
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • circa o cana orez
  • 1 cub knorr
  • sare piper
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu puiut:

pulpele de pui le spalam bine si le parlim puful de pe ele.

le taiem in doua.

intr-o cratita punem putin ulei la incins.

apoi punem pulpele si le rumenim putin pe o parte si cealalta cat sa iese sangele din ele ,apoi punem apa ca sa le acoperim bine si cubul knorr.

curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt

morcovul in curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

gogosarul si ardeiul ii curatam de seminte si ii taiem cubulete.

punem si legumele peste pui si lasam sa fiarba la foc potrivit.

spalam orezul in multe ape .

cand puiul a fiert cam pe jumatate ,adaugam orezul spalat.

condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana ce orezul este facut si el.

la urma adaugam si pasta de tomate mai dam 2-3 clocote si inchidem focul .

deasupra presaram niste patrunjel verde tocat marunt.

pofta buna.!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu puiut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

11.09.2010, 23:59

nadina...am avut si perioade mai bune

nadina73 1

12.09.2010, 00:11

gabyhai ma nu fi trista iubita ca nu iti sade bineparca nu esti tu

Rocsi 1

12.09.2010, 12:23

corina eu de obicei folosesc mai mult pui/....ela nu ma ingras din atat/...rivka mai asteapta putin ca sa se termina de murat muraturile....mai fetelor vad k nu ati facut de mult nici voi....am dat startul ..astept sa vad k faceti si voi..va pup si multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]