Pilaf cu ciuperci

de mirela0911 in Mancaruri de post, 7 Dec 2011 | 6390 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa pentru o zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciuperci champignon
  • 1 cana orez
  • 3 cani apa
  • 1 ceapa potrivita
  • 2-3 lg ulei
  • 1 lgt. pasta de ardei
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Se curata si se spala orezul in mai multe ape.

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit uin ulei. 

Ciupercile se curata si se taie felii. Se pun peste ceapa si se lasa sa se inmoaie si sa scada apa care o va lasa. Se adauga pasta de ardei, orezul si apa, se amesteca si se lasa la foc mic sa fiarba. Se mai adauga sare daca este necesar, pasta de ardei fiind destul de sarata.

Se poate servi ca atare intr-o zi de post sau ca si garnitura alaturi de o fripturica.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Varza (murata) calita