Piftie de curcan

de madi_marin in Curcan, 21 Apr 2010 | 12163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan
  • usturoi
  • gelatina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de curcan:

Aripa de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece. Cand e gata se lasa la racit, apoi se curata carnita de pe ea si se repartizeaza in vasele in care o sa lasam la inchegat piftia.

Gelatina ( 1 plic pentru 500 ml lichid) se pune hidratat in 100 ml apa, apoi se pune pe foc mic pana se dizolva complet, dar fara sa fiarba. Se pune peste supa de curcan si apoi se adauga usturoi si sare dupa gust. Se toarna lichidul peste carnita din vasele respective, apoi se da la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]