Aveam in congelator un piept de curcan si nu stiam ce sa fac cu el.Avand in vedere ca nu facusem cam de mult piftelute.....m-am pus pe treaba.
Dar avand in vedere ca pietul de curcan e putin uscat si atos am adaugat si carnati proaspeti,ca piftelutele sa iasa putin mai moi, nu prea uscate.
1.Am tocat pieptul de curcan,am maruntit cu mana carnatii proaspeti,(puteti sa ii zdrobiti si cu o furculita)dupa ce i-am dat matul jos.
2.Am curatat cartofii pe care i-am dat prin robot si i-am stors.Am curatat si morcovul pe care l-am dat pe razatoarea mica.Am spalat mararul si patrunjelul si le-am tocat marunt.
3.Intr-un bol am pus carnea,cartofii pe care i-am stors,morcovul ras,usturoiul pisat,marar,patrunjel,oul,pesmet,sare si piper si am amestecat.
4.Am pus intr-o tigaie ulei de floarea-soarelui si am pus-o la incins.Am inceput sa fac piftelutele si le-am prajit la foc potrivit.
Serviti calde sau reci.Cu garnitura sau cu mustar.
Pofta buna!!!!