Piftele

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2013 | 4927 vizualizari

 

Noua ne plac foarte mult ...cu cartofi,cu sos...nu conteaza :))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 3 linguri pesmet
  • 3 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

Punem intr-un bol carnea,usturoiul pisat,pesmetul,oul si patrunjelul tocat.

Amestecam bine si punem sare si piper dupa gust.

Din aluat facem bilute.

Intr-o tigaie cu ulei incins,prajim piftelutele bine pe ambele parti.

Se servesc alaturi de cartofi,in sos ... sau chiar si numai alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne tocata de curcan