Piersici umplute cu crema de branza

de JulyCris in Dulciuri, 8 Dec 2014 | 4446 vizualizari

 

Un desert delicios pentru copii si nu numai. :)

 

INGREDIENTE

  • 8 jumatati piersici din compot(eu am avut compot facut in casa,de aia piersicile mele sunt mai micute)
  • 4 linguri branza dulce
  • 2 linguri iaurt
  • 2 linguri zahar
  • esenta de vanilie dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici umplute cu crema de branza:

Scoatem piersicile din compot si le punem intr-o sita la scurs.

Intre timp ne ocupam de crema. Amestecam branza dulce cu iaurtul si zaharul si amestecam energic pana obtinem o crema omogena. Adaugam esenta de vanilie. Umplem fiecare jumatate de piersica cu aceasta compozitie.

Eu am pus ca ornament si cate o feliuta de migdala.Puteti lasa ca atare sau sa decorati dupa imaginatie cu fulgi de ciocolata sau topping.

Delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piersicute