Piept porc pentru mic dejun (rece)

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2014 | 3493 vizualizari

 

Cu siguranta majoritatea dintre noi cand auzim intrebarea: maine ce punem la pachet? ni se ridica parul in cap...cel putin asa sunt eu :).
Va recomand cu drag, in loc sa cumparati costita, kaiser plin de apa cu sare, sa va faceti acasa singuri delicatesa pentru mic dejun si pentru sawdvich.

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept porc (am avut 3 felii maricele)
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • boia
  • strop de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept porc pentru mic dejun (rece):

Pieptul de porc il taiem in bucati cat palma, il spalam, il stergem de apa si il prajim pe ambele parti in strop de ulei, pana se rumeneste.

Legumele le feliem, usturoiul il lasam intreg. Imediat ce s-au rumenit bucatile aruncam legumele peste, boia, sare, piper si apa fierbinte, cat sa acopere. Lasam sa fiarba  sub capac pana se evapora apa si in untura ce a ramas mai prajim inca odata bucatile, pe ambele parti.

Lasam la frigider peste noapte.

Se serveste cu legume proaspete sau in sandwich.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept porc pentru mic dejun (rece)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Purcelusi