Piept de rata in vid

de Brindusa in Rata, 9 Feb 2011 | 11435 vizualizari

COMENTARII (31)

Brindusa 1

10.02.2011, 18:04

Aziz, daca te uiti prin retetele mele o sa vezi ca eu sunt "mama" tuturor retetelor lungi si indelungate. Nu numai de rata. Dupa cum spuneam, ar trebui sa ma tratez

Cris2711 1

10.02.2011, 18:05

Brindusa 1

10.02.2011, 18:06

Mutumesc, multumesc

gaby_duceag 1

10.02.2011, 18:14

azizuu. 8 ore e putin!!!! are facute si-n 3 zile))))))

Brindusa 1

10.02.2011, 18:26

asa e gaby. Vad ca imi urmaresti retetele

MotanLaOale 1

11.02.2011, 08:26

bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata umpluta cu sos de portocale