Piept de rata in vid

de Brindusa in Rata, 9 Feb 2011 | 11087 vizualizari

COMENTARII (31)

Rocsi 1

09.02.2011, 19:21

zaharia_mihaela2005 1

09.02.2011, 19:32

foarte interesant acest mod de prepararii a carnii

RuxyRux 1

09.02.2011, 19:34

Extraordinar arata si excelent modul de -l prepara

cismaru_nicoleta 1

09.02.2011, 19:45

Foarte interesant..in vid..cred ca e si mai aromat si mai gustos

gaby_duceag 1

09.02.2011, 19:51

Minunat arata!!!
Noroc ca nu mi-e foame

gaby_duceag 1

09.02.2011, 20:09

Auzi...numai tu puteai sa ai ataaaata rabdare)))

Mitinita 1

09.02.2011, 20:16

interesant gaby,asta nu-i fix pix de-al nostru aici trebe rabdare

lili 1

09.02.2011, 20:18

ela 1

09.02.2011, 20:22

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 20:46

bun bun

diaconta 1

09.02.2011, 20:48

foarte interesant si arata delicios

Brindusa 1

09.02.2011, 21:11

Multumesc pentru aprecieri

Brindusa 1

09.02.2011, 21:14

Gaby, Adina dupa cum ma stiti, mie imi plac retetele lungi si sofisticate. Nu-s sanatoasa la cap, recunosc

diaconta 1

09.02.2011, 21:21

adica ceva ce pui la cuptor si mergi la serviciu linistit in cazul in care muncesti program normal

gaby_duceag 1

09.02.2011, 21:28

))))))))))))))

elena1988 1

09.02.2011, 21:28

Teo 1

09.02.2011, 22:20

chiar ingenios !

LUK 1

09.02.2011, 23:08

interesant..

MIUTA 1

10.02.2011, 01:31

epurasha2bb 1

10.02.2011, 08:56

brandusa ca de obicei retete inedite si rezultatul minunat si irezistibil! interesanta sarea aia roz!

aziz 1

10.02.2011, 09:09

bei tu esti pericol declarat al ratelor pe care l-e ,,chinui,,la foc mic si cit mai indelungat super reteta cred ca se topeste in gura carnita dupa un asa timp de preparare si mai ales asa mod

DIANA B 1

10.02.2011, 09:35

Interesantaaaaaaaa

mamaieelena 1

10.02.2011, 15:10

fooarte bun ,delicios

Brindusa 1

10.02.2011, 18:01

Dia, iti dai seama: pui mancarea la cuptor cand pleci dimineata la serviciu si cand te intorci ai masa gata. Ce sa-ti mai doresti mai mult?

Brindusa 1

10.02.2011, 18:03

Roberta, Sarea roz e de la Jamie O. Are si altele la fel de interesante.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos de portocale