Piept de pui umplut cu telemea

de meosiris in Pui, 3 Aug 2011 | 7413 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • 3 piepti de pui
  • rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 100-130g telemea
  • marar verde
  • rozmarin
  • delikat.

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu telemea:

Cu ajutorul unei furculite zdrobim branza si o amestecam cu mararul verde tocat marunt.
Spalam bine pieptul de pui, il batem apoi il taiem putin si ii facem un buzunaras pe care il umplem cu amestecul de telemea si marar.

Presam un pic pieptul de pui astfel incat sa nu iasa amestecul de branza pe afara mai ales in timp ce se coace.
Curatam ceapa, o spalam si o taiem in patru. Asezam in tava unsa cu putin ulei pieptul de pui umplut, ceapa si rosiile cherry spalate si ele bine inainte.
Pieptul de pui il condimentam cu putin delikat si rozmarin.

Bagam in cuptor tava si coacem la 180C. Din cand in cand scoatem un pic si stropim carnea cu zeama lasata. Lasam in cuptor pana se rumeneste frumos.
Mie nu mi-a curs deloc amestecul de branza in tava. Totul a iesit delicios si aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu cartofi umpluti