Piept de pui umplut

de ralu_ca in Pui, 27 Oct 2013 | 9827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 2 ardei grasi
  • 2 carnati afumati
  • 50 g cascaval
  • ulei masline
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Pieptul de pui se spala, se taie felii subtiri si se bat cu ciocanelul de snitele, apoi condimentam cu sare, piper si cimbru. Ardeiul l-am taiat fasii lungi subtiri, la fel cascavalul si carnatii si impreuna se pun in pieptul de pui si se ruleaza, iar daca e nevoie se adauga scobitori (sa nu se desfaca). I-am asezat in tava unsa cu ulei si daca consideram ca mai avem nevoie de condimentare, putem s-o facem. :)

Introducem la cuptor approx 30 min, (le intoarcem pe ambele parti) apoi turnam vinul in tava si mai lasam cam 15 -20 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]