Piept de pui umplut

de Lau in Pui, 29 Apr 2011 | 4016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 carnati
  • 100 g branza
  • 2 oua
  • condimente
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 20 g unt
  • 1 rosie
  • sare
  • 300 ml de apa
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

se spala pieprul si se curata de piele. Se taie fasii si se bate ca la snitele. Se taie carnatii, branza si ouale fierte tari. Se condimenteaza feliile de piept.

Se ia o felie, se pune o bucata de carnat, o felie de branza si o felie de ou, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoarea. Se repeta operatiunea pana terminam.

Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta. Intr-un castron desfacem pasta de toamte cu 300 ml de apa si un pic de sare si turnam peste rulouri. Taiem rosia felii si asezam intre rulouri. Taiem si untul si il asezam la fel intre rulouri. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 40-50 minute.

Eu am facut si fara carnati si carnatii care mi-au ramas i-am adaugat in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

LUK 1

29.04.2011, 22:48

tare bun

kamy 1

01.05.2011, 17:21

bunnnn

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:38

gustos si bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de gutui