Piept de pui si sos de smantana cu cascaval

de gaby_duceag in Paste, 15 Mai 2011 | 13680 vizualizari

 

Piept de pui cu sos de smantana, minunat alaturi de paste sau piure!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 100 gr cascaval
  • busuioc (dupa gust)
  • sare
  • piper
  • 300 gr smantana
  • un piept de pui
  • 50 ml lapte

in plus 400 gr paste

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui si sos de smantana cu cascaval:

Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit.
Se lasa 1 minut si se adauga un piept de pui taiat cubulete.
Se rumenesc bucatile de piept de pui, frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele.
Se lasa la foc mic 7-8 minute.
Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper.
Se lasa pana ce se topeste cascavalul si se opreste focul.

Pastele se fierb conform timpului indicat pe punga , in apa clocotita cu sare. (eu le las putin mai mult)
Se pun in strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece.

Se aseaza paste in farfurie si deasupra piept de pui cu sos.
Pofta buna!
Ai mei au lasat farfuriile goale!

TIPS-URI

1

o reteta cu piept de pui nu poate fi decat savurata daca stim sa combinam alaturi ingrediente cu gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui si sos de smantana cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon