Piept de pui şi ciupercuţe umplute - la grill

de Dana_Retetegg in Pui, 22 Iun 2011 | 3422 vizualizari

 

Un preparat gustos, rapid si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 7-8 ciuperci,
  • 50 gr branza de oaie,
  • marar verde,
  • curry,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui şi ciupercuţe umplute - la grill:

Pieptul de pui l-am taiat pe lung in felii de grosime medie.

L-am condimentat cu sare si curry si l-am pregatit pe grill.

Ciupercile le-am spalat, le-am scurs bine de apa si le-am rupt coditele.

Le-am pus pe grill timp de 2 minute pe fiecare parte. Am pus pe grill si coditele ciupercilor.

Cand au trecut cele 4 minute, le-am scos pe o farfurie, le-am sarat, piperat si le-am umplut cu propriile lor codite pregatite pe grill si taiate marunt, branza si marar tocat.

Eu le-am mai pus pe grill inca 2 minute, nu e musai sa facem asta, depinde de fiecare.

Am servit pieptul de pui si ciupercutele impreuna cu o salata proaspata si un pahar de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui şi ciupercuţe umplute - la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval