Piept de pui picant

de MOKUSKA in Pui, 22 Feb 2014 | 5240 vizualizari

 

Cu ce sa mai inlocuim mezelurile din comert?

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pasta de ardei iute
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui picant:

Spalam bine pieptul de pui ( sa nu uitam, carnea de pui trebuie spalata foarte bine), il taiem in fasii de grosimea unui deget. Condimentam fasiile cu sare, piper si pasta de ardei iute, le acoperim si le lasam la frigider. (daca va place mai picant, puteti sa adaugati si un praf de chili).

Intre timp pregatim aluatul: cele 2 oua le batem cu praf de sare, cu pasta de ardei iute si piper. Treptat adaugam faina in ouale batute, trebuie sa obtinem o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.

Se prajesc in ulei pe ambele parti la foc mediu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi ca fel principal cu garnitura de piure sau ca aperitiv rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]