Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor

de Lau in Pui, 8 Mai 2011 | 4613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • condimente
  • 100 ml vin
  • 200 ml apa
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor:

se curata cartofii si se spala dupa care se taie si se aseaza in tava. Se condimenteaza

se curata pieptul de piele si se spala, dupa care se taie bucati se condimenteaza si se aseaza peste cartofi

se curata usturoiul si se taie marunt dupa care se adauga in tava, se adauga si restul ingredinetelor si se da la cuptor 40-45 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe pat de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la capac cu mujdei de usturoi si piept de pui