Piept de pui la tigaie

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 19 Mar 2010 | 4620 vizualizari

 

tot pt dieta

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie:

se spala puiul, se taie felii, se unge cu putin ulei, se condimenteaza si se pune in tigaia de teflon, lasam pana se rumenste pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut, dulce-acrisor