Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol

de silvi0ara in Pui, 19 Mai 2010 | 5653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru proaspat sau uscat
  • 1/2kg fasole verde
  • 3 rosii proaspete
  • sare dupa gust
  • 2 linguri vegeta deshidratata de la plafar(nu contine sare si conservanti)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura marar proasat tocat
  • partunjel pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol:

Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea este aproape gata se adauga rosiile date pe razatoare si se mai lasa pe foc pna ce rosiile s-au fiert,si zeama aproape a scazut,se adauga cateii de usturoi tocat si mararul verde tocat fin.

Pieptul de pui se frige pe gratar cu condimentele care va plac.

Se serveste carnea alaturi de fasolea verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu fasole verde rasol" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rocsi 1

19.05.2010, 19:40

ma bag si eu la o portie sa stii

silvi0ara 1

19.05.2010, 20:03

Sigur rocsi,te astept si pe tine.

Bunica 1

19.05.2010, 21:51

haaaaaa! am gasit si eu o reteta ,sa o prepar ,sa o mananc si sa nu se supere nutri e foarte dietetica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shawarma