Piept de pui in plapumioara de orez

de epurasha2bb in Pui, 4 Mar 2010 | 4454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui,
  • 1 ou,
  •  2-3 linguri de orez alb fiert,
  • 1 fir ceapa verde,
  • 2 linguri faina,
  • 1/2 ardei rosu Capia,
  •  sare, piper negru.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in plapumioara de orez:

Se taie fasii subtiri de file de piept de pui, se spala bine si se pudreaza cu sare si piper.Apoi se face un amestec din 2-3 linguri orez alb fiert, un ou batut, putin ardei rosu Capia tocat marunt , 1 firicel de ceapa verde tocat marunt, 2 lingur faina, sare.Se dau bucatile de carne prin acest amestec si se prajesc in tigaia Dobletta astfel: Topim o nuca de unt topit cu 2 linguri ulei susan si adaugam un graunte de usturoi si o ramurica de rozmarin.apoi dupa 15 secunde scaotem usturoiul si rozmarinul si adugam carnea .Lasam sa se prajeasca acoperit apoi intoarcem tigaile invers.

Servim cu salata de crudiati sau fasii de legume crude/sotate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in plapumioara de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

epurasha2bb 1

05.03.2010, 21:09

multumesc fetelor! aseara am facut si inca mai imi e pofta .... nu m-am saturat!

epurasha2bb 1

04.11.2010, 17:13

nici o furcavai de mini!

nadina73 1

04.11.2010, 17:25

epu nu erau furcivad ca nu am dat nici eu si nici nu am scrisdar uite ma revansez gate am rezolvat e ok

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta de susan cu orez basmati