Piept de pui in plapumioara de orez

de epurasha2bb in Pui, 4 Mar 2010 | 4816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui,
  • 1 ou,
  •  2-3 linguri de orez alb fiert,
  • 1 fir ceapa verde,
  • 2 linguri faina,
  • 1/2 ardei rosu Capia,
  •  sare, piper negru.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in plapumioara de orez:

Se taie fasii subtiri de file de piept de pui, se spala bine si se pudreaza cu sare si piper.Apoi se face un amestec din 2-3 linguri orez alb fiert, un ou batut, putin ardei rosu Capia tocat marunt , 1 firicel de ceapa verde tocat marunt, 2 lingur faina, sare.Se dau bucatile de carne prin acest amestec si se prajesc in tigaia Dobletta astfel: Topim o nuca de unt topit cu 2 linguri ulei susan si adaugam un graunte de usturoi si o ramurica de rozmarin.apoi dupa 15 secunde scaotem usturoiul si rozmarinul si adugam carnea .Lasam sa se prajeasca acoperit apoi intoarcem tigaile invers.

Servim cu salata de crudiati sau fasii de legume crude/sotate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in plapumioara de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

epurasha2bb 1

05.03.2010, 21:09

multumesc fetelor! aseara am facut si inca mai imi e pofta .... nu m-am saturat!

epurasha2bb 1

04.11.2010, 17:13

nici o furcavai de mini!

nadina73 1

04.11.2010, 17:25

epu nu erau furcivad ca nu am dat nici eu si nici nu am scrisdar uite ma revansez gate am rezolvat e ok

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]