Piept de pui în înveliş crocant

de diaconta in Pui, 7 Dec 2011 | 7469 vizualizari

 

Reţeta Andreei(Bitza)mi-a facut mare poftă.Absolut delicios,chiar dacă ca şi aspect nu a fost aşa frumos ca şi aripioarele ei.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • O lingura iaurt
  • O lingurita mustar
  • O lingura ulei
  • Sare,piper
  • Rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • Un ou
  • 100 ml lapte
  • Faina
  • 200 gr fulgi de porumb
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în înveliş crocant:

 Pieptul de pui se taie felii (nu foarte subtiri).

Iaurtul se amesteca cu mustarul,uleiul ,sare,piper si usturoiul pisat.Cu acest amestec se ung feliile de piept,se pune o crenguta de rozmarin,se acopera vasul si se pun la frigider pentru cateva ore. Fulgii de porumb se maruntesc.

Din ou,lapte si faina se face un amestec asemanator cu cel pentru clatite.Se pune sare si piper.

Intr-o tigaie incingem uleiul.Feliile de piept le dam prin amestecul de ou,apoi prin fulgii de porumb.Apasam sa fixam bine fulgii.Apoi le punem la prajit in ulei.Le intoarcem pe toate partile pana cand se rumenesc frumos.Apoi le scoatem pe un prosop absorbant,sa eliminam excesul de ulei.

Le-am servit cu tagliatelle cu ciuperci,dar ar merge foarte bine cu o garnitura de cartofi sau orez.

Poftă bună !!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în înveliş crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

08.12.2011, 14:32

ce bunatate

MVMih 1

16.12.2011, 16:08

Reteta...vis de vis...mmm. Chiar da bine si cu gogonicile alea mici coapte

diaconta 1

16.12.2011, 16:10

Mihule,adica cu ...rosioarele alea mici si necoapte,cum erau la avatarul tau dar ar merge si cu muraturile tale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel cu ciuperci si cascaval