Piept de pui in crusta de mac si susan

de Lau in Pui, 27 Iun 2013 | 5243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc (verde am avut)
  • 2 linguri de ketchup
  • 100 ml vin
  • 100 g pesmet
  • 2-3 linguri mac
  • 4 linguri susan
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de mac si susan:

Pieptul de pui il  spalam si il taiem felii mai grosute

Intr-un vas adaugam sare, piper, usturoiul curatat si tocat felii, frunzele de busuioc tocate, vinul amestecat cu kecheap, omogenizam dupa care adaugam bucatile de carne. Acoperim vasul si dam la frigider 30 minute-1 ora,

Intr-o farfurie amestecam pesmet cu sare,susan si macul.

Trecem bucatile prin amestecul de pesmet si asezam in tava unsa cu ulei

Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de mac si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel Florentin