Piept de pui in crusta de mac si susan

de Lau in Pui, 27 Iun 2013 | 5381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc (verde am avut)
  • 2 linguri de ketchup
  • 100 ml vin
  • 100 g pesmet
  • 2-3 linguri mac
  • 4 linguri susan
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de mac si susan:

Pieptul de pui il  spalam si il taiem felii mai grosute

Intr-un vas adaugam sare, piper, usturoiul curatat si tocat felii, frunzele de busuioc tocate, vinul amestecat cu kecheap, omogenizam dupa care adaugam bucatile de carne. Acoperim vasul si dam la frigider 30 minute-1 ora,

Intr-o farfurie amestecam pesmet cu sare,susan si macul.

Trecem bucatile prin amestecul de pesmet si asezam in tava unsa cu ulei

Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de mac si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai