Piept de pui in crusta de grisine

de -Licurici- in Pui, 16 Oct 2015 | 2723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 200 g grisine cu cascaval
  • 350 g iaurt grecesc
  • 3 castraveciori murati
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de grisine:

Fasiile din piept de pui le-am presarat cu sare si piper, apoi le-am bagat in frigier cateva ore.

Grisinele le-am maruntit.

Am pus jumatate de iaurtul grecesc intr-o farfurie adanca, am trecut carnea prin el, apoi prin grisinele maruntite si le-am pus intr-o tava cu hartie de copt.

Am bagat tava in cuptor, 20 min.

Cealalta jumatate de iaurt am amestecat-o cu castraveciorii taiati bucati mici.

Am servit fasiile din piept de pui cu sosul de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de grisine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ierburi aromate