Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel

de RozBonBon in Pui, 2 Oct 2009 | 5734 vizualizari

 

O masa foarte usoara si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • condimente pentru gratar din piept de pui
  • putin ulei
  • conopida
  • broccoli
  • morcovi
  • sos Bechamel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel:

Se curata si se spala legumele.

Conopida si broccoliul se separa in bucatele.

Se fierb in apa sarat separat, deoarece fiecare se fierbe intr-un interval de timp diferit: morcovul cel mai mult, apoi conopida iar cel mai putin se lasa broccoliul, vreo 7 minute.
Pentru a mentine vitaminele in interiorul legumelor, este recomandat ca acestea sa fie puse in apa doar in momentul cand apa deja clocoteste.

Pieptul de pui se taie file, dupa care se aromeaza cu condimentele pentru gratar.

Daca le prajiti intr-un grill, este preferat ca dupa ce ati condimentat carnea, sa o masati cu ulei, astfel, nu va trebui sa mai adaugati ulei in tigaie. Se rumeneste foarte frumos.

Se prajesc timp de vreo 4-5 minute pe ambele parti.

Se serveste cu legumele fierte si scurse, alaturi de sosul Bechamel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui grillat cu legume si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]