Piept de pui grecesc

de elucubratiiculinare in Pui, 10 Oct 2013 | 4279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 50 g măsline Kalamata fără sâmburi
  • 100 g brânză Feta
  • 100 g roșii
  • 3 linguri ulei de măsline
  • o mână frunze de busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui grecesc:

Roșiile se taie cuburi - în cazul în care folosiți roșii cherry acestea se taie în două. Amestecăm într-un castron roșiile cu măslinele tăiate pe jumătate, cu frunzele de busuioc și brânza feta zdrobită ușor.  Stopim cu 1-2 linguri de ulei de măsline și condimentăm cu sare.

Pregătim pieptul de pui, în sensul că se taie fâșii subțiri ca pentru șnițel. Condimentăm cu sare, piper proaspăt măcinat și îl ungem ușor cu ulei de măsline. Încălzim o tigaie grill pe care o ungem ușor cu ulei de măsline. Pieptul de pui se așează pe grătarul încins câte 2-3 minute pe fiecare parte. Când pieptul de pui este gata se transferă pe 2 farfurii. Se așează amestecul de roșii cu brânză deasupra. Se mai adaugă 2-3 frunzulițe de busuioc dacă este nevoie și se servește.

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui grecesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu masline