Piept de pui gratinat

de Rocsi in Pui, 23 Mai 2011 | 15494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat:

Pieptul de pui(fara piele si fara os) se taie cam in 6 bucati.

se spala bine si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.

le batem putin cu ciocanul pentru snitele.

il ungem cu putin ulei,dupa care condimentam fiecare bucata cu sare,piper si boia de ardei.

punem grill-ul la incins si punem piptul de pui pe el,cam 2 minute pe fiecare parte.

luam apoi o tava si asezam niste hartie de copt in ea,apoi punem bucatile de piept in tava.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

acesta il amestecam cu smantana ,apoi il punem peste suprafata bucatilor de pui.

mararul il spalam si il tocam marunt,si presaram deasupra acelui amestec cu cascaval.

dam tava in cuptorul incins,si lasam pipetul acolo cam 15-20 minute.

il scoateti putin la racorit,apoi servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui - Reteta gustoasa pentru un preparat excelent