Piept de pui cu taietei de dovlecel

de Veronica22 in Pui, 3 Mar 2013 | 3490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 1 portie:
  • 1/2 piept de pui
  • 1 dovlecel mic
  • sare si piper ,
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura branza telemea rasa
  • 1 lingura patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu taietei de dovlecel:

Dovlecelul se taie in fasii cu cutitul de curatat legume. Miezul nu se taie. Pieptul de pui spalat si uscat se taie in fasii, se sareaza si se pipereaza. Prajim carnea in ulei. O dam deoparte si o pastram calda.

In uleiul ramas punem si dovlecelul taiat fasii si usturoiul pisat. Calim 5-6 minute, dupa care adaugam sare, piper dupa gust.

Pe farfurie radem branza si presaram niste patrunjel verde tocat. Asezam si bucatile de carne alaturi de dovlecei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu taietei de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Anett 1

04.03.2013, 14:12

Arata super!

Valclaudia 1

07.04.2013, 07:45

imi place mult!

Panacris 1

15.05.2013, 11:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]