Piept de pui cu struguri

de Bucataras Medi in Pui, 21 Apr 2010 | 5616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 2 piepti de pui dezosati
  • - 1 strugure
  • - 1 ceasca de cafea
  • - 1 lingurita zahar brun
  • - sare, piper
  • - ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu struguri:

 Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal.

Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. Bucatile de piept se tin la macerat in acest amestec circa 2 ore dupa care in fiecare crestatura se aseaza cate o boaba de strugure(se poate folosi mere, portocale,mandarine).

Se aseaza carnea intr-o cratita in care am pus putin ulei si putina apa si se da la cuptor circa 20-30 min. Cand carnea este rumenita se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura. Eu am folosit drept garnitura cartofi natur si mini carote.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 17:19

Janet, nu-i asa ca e bun?....................

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 22:40

woow, ce combinatie, chiar imi place, am sa incerc

Cris2711 1

20.07.2011, 17:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci