Piept de pui cu sos de citrice si miere

de Miha in Pui, 30 Mai 2010 | 5160 vizualizari

 

pentru o singura persoana...pentru mine adica :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui, cca 100 g
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita miere
  • coaja rasa si sucul de la 1/2 lamaie
  • coaja rasa si sucul de la 1/2 portocala
  • sare si piper boabe
  • 100 g orez
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de citrice si miere:

Ceapa taiata solzisori se caleste intr-o tigaie in unt, impreuna cu usturoiul tocat, pana se inmoaie. Nu trebuie sa se rumeneasca. Se scot din tigaie si se pun deoparte.

Se pune pieptul de pui si se prajeste usor, pe ambele parti.

Sucurile de citrice se amesteca cu mierea si coaja rasa. Se omogenizeaza si se toarna in tigaie peste carne. Se adauga ceapa pusa deoparte si se sareaza si pipereaza dupa gust. Se mai fierbe cateva minute, amestecand continuu.

Orezul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare.

Se serveste cald.

Sursa , demna de toata increderea :)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de citrice si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

30.05.2010, 16:19

buna introducerea ).doar pe danut l-as putea in convinge..ca-n rest ..8-} )

Sidy 1

30.05.2010, 16:24

Ce te mai rasfeti Miha !
Felicitari si 5 furculite pentru meniul ce ti-l-ai facut pentru azi...

mena29 1

02.06.2010, 15:07

Noua ne place foarte mult carnea de pui si sigur o sa incerc si eu reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]