Piept de pui cu sos alb

de corina241 in Pui, 30 Oct 2010 | 6572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit ardei iute
  • ulei de palmier

sos:

  • 300g ciuperci proaspete
  • 30ml vin alb
  • 1 pahar lapte
  • 300ml smantana 20% grasime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos alb:

Pieptul de pui spalat si condimentat dupa gust se taie in fasii de 5 cm,se da prin faina,ou si apoi prin pesmet fiind astfel pregatit pentru a fi prajit in ulei(putem folosi varianta de a fi ''scufundat'' rapid in baia de ulei fierbinte sau de a fi ''aburit'' in ulei putin si cu capacul bine inchis pe tigaie).Se scot bucatile de carne pe un prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Sosul:Ciupercile se spala bine in apa rece,le taiem in bucatele mici si le calim in putin ulei,apoi stingem cu vin,adaugam laptele si smantana,apoi lasam sosul sa fiarba pana incepe sa se ingroase.Se serveste cald alaturi de salata sau orice altceva preferati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (10)

giuliana 1

30.10.2010, 23:02

arata bine

Laly 1

31.10.2010, 00:10

Da vin si eu la masa

nadina73 1

31.10.2010, 21:00

vreuuuuuuuuuuuu5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana