Piept de pui cu smantana

de Miha in Pui, 8 Iun 2009 | 13601 vizualizari

 

Piept de pui cu smantana, o reteta simpla, pe placul intregii familii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana:

Pieptul de pui il punem la fiert in apa cu sare si o ceapa taiata in 4.

In vasul in care vom pregati piept de pui cu smantana  incingem untul si uleiul de masline.Adaugam carnea cu tot cu apa in care a fiert si fierbem in continuare la foc mic.

Amestecam faina cu smantana si incorporam in supa.Se amesteca energic,sa nu se formeze cocoloase.

Se potriveste gustul de sare,iar la sfarsit adaugam si usturoiul pisat.

Mancarea de piept de pui cu smantana se serveste cu mamaliguta si patrunjel verde tocat.

TIPS-URI

1

daca preferati aroma mararului in mancarea de piept de pui cu smantana, puteti inlocui patrunjelul cu marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]