Piept de pui cu pasta de leurda

de lia maria in Pui, 15 Apr 2011 | 4814 vizualizari

 

O reteta cu pasta de leurda care-i da o savoare si un gust deosebit gratarului de pui.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fara piele si os
  • Pasta de leurda
  • Cartofi pt garnitura
  • Sare
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu pasta de leurda:

Sectionam pieptul de pui in felii groase si nu batem deloc carnea, o lasam mai grosuta. Punem la incins o tigaie gril si prajim bucatile de carne, la foc mic, pe ambele parti. Intre timp curatam, spalam si feliem doi cartofi pe care-i punem la prajit in friteuza.

Cand sant bine prajite, scoatem feliile de carne din tigaie, le asezonam si asa fierbinti le acoperim cu un strat de 2-3mm de pasta de leurda.

Scoatem cartofii pe farfurie si-i servim imreuna cu gratarele impanate.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu pasta de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele crocante de pui