Piept de pui cu mustar, la punga

de -Marius- in Pui, 11 Feb 2018 | 5052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet de pui
  • mustar cu aroma de portocale
  • condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • punga pentru gatit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mustar, la punga:

Pieptul de pui se spala, se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui, apoi se unge cu mustar.

Se pune intr-o punga pentru gatit si se da la cuptor.

Dupa 45 de min, se scoate din punga si se mai lasa cateva min, pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mustar, la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprika Pui si pilaf de orez cu stafide si coriandru proaspat