Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -Marius- in Pui, 11 Feb 2018 | 5052 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piept de pui cu mustar, la punga, pui, friptura, muschi pui, pui la punga, retete Pui
Pieptul de pui se spala, se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui, apoi se unge cu mustar.
Se pune intr-o punga pentru gatit si se da la cuptor.
Dupa 45 de min, se scoate din punga si se mai lasa cateva min, pana se rumeneste.
de bucatarasa 1
de RuxyRux 9
de Bya Ralu 9
Auras12 1
Delicios
miki_a 1
Grozav!
RuxyRux 1
Foarte bun!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:51
ieri la 09:02
pe 28.02 la 16:07
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
vasimur
Ligia Bxl 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anamaria7 1
dentistutza 1
anomisana 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!