Piept de pui cu gutui

de -Licurici- in Pui, 7 Noi 2016 | 7132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 2 gutui
  • 50 g unt
  • o lamaie
  • o portocala
  • 2 linguri zahar brun
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu gutui:

  • 1.             Bucatile de piept de pui se spala, se curata si se dau cu sare si piper. 
  • 2.             Se lasa la frigider cel putin o jumatate de ora, apoi se pun la prajit in putin ulei.
  • 3.             Se rumenesc cateva minute pe fiecare parte si se adauga zeama de lamaie.
  • 4.             Gutuile se curata de puf, apoi se taie feliute si se pun intr-o tigaie cu unt topit.
  • 5.             Se adauga zeama de portocala, zahar brun, jumtate de portocala taiata in felii mici si se rumesc cateva minute.
  • 6.             Intr-un vas termorezistent, se pune pieptul de pui, se adauga gutuile, restul de lamaie si portocala, taiate bucatele si o jumatate de pahar de apa.
  •  7.             Se lasa la cuptor pentru 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu ciuperci, la Multicooker