Piept de pui cu garnitura de ciuperci

de Miha in Pui, 9 Oct 2010 | 14616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g unt
  • sare si piepr
  • cimbru si busuioc
  • Garnitura:
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu garnitura de ciuperci:

Pieptul de pui se taie in 2. Fiecare bucata se pune intre 2 bucati de folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se unge apoi fiecare bucata de carne cu untul moale la temperatura camerei. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara cu cimbru si busuioc. Se ruleaza strans si daca e necesar se prind capetele cu scobitori.

Rulourile obtinute se pun intr-o tigaie cu putin ulei si putina apa. Se fierbe acoperit, pana scade toata zeama si se rumeneste pe toate partile.

Ciupercile curatate se taie felii si se pun intr-o tigaie cu putin ulei. Se inabusa pana scade toata zeama ce o lasa ciupercile. Se sareaza si pipereaza dupa gust.  La sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjel verde tocat marunt.

Pieptul de pui se portioneaza si se serveste alaturi de garnitura de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

nadina73 1

10.10.2010, 18:15

super iar pe gustu meu,pui,ciuperci

Miha 1

10.10.2010, 19:05

Multumesc tuturor!

spiru1965 1

11.10.2010, 10:43

Super si reteta asta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saltimbocca alla Romana