Piept de pui cu dovlecel la tigaie

de alilianaa in Pui, 7 Feb 2014 | 8831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un dovlecel
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • doua rondele telina
  • un ardei
  • sare, piper, cimbru, boia dulce de ardei dupa gust
  • 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel la tigaie:

Pieptul de pui se spala si se potioneaza. Eu l-am taiat julien. Dupa care l-am condimentat cu sare, piper, cimbru si putina boia dulce de ardei. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt, la fel si morcovul, ardeiul si telina. 

Dovlecelul l-am spalat si curatat de coaja, am scos cele cateva seminte si l-am taiat cubulete. 

Intr-o tigaie am pus uleiul la incins, dupa care am pus pieptul de pui. L-am lasat in tigaie pret de 4-5 minute dupa care l-am scos  pe o farfurie cu servetele. In respectivul ulei am pus la calit legumele peste care am adaugat carnea de pui. Am adaugat pret de o jumatate de cana de apa si am pus capacul. Cand si cand am mestecat in tigaie. La final am potrivit ( daca mai era necesar) cu cele de trebuinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

07.02.2014, 20:11

tare-mi place ce ai facut

alilianaa 1

07.02.2014, 20:36

Dia, are gust bun ..si este si usoara. Pup.

Rocsi 1

07.02.2014, 21:26

Au da la o parte dovlecelul si pap putin pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor