Piept de pui cu crusta de cipsuri

de MotanLaOale in Pui, 24 Sep 2019 | 2314 vizualizari

 

O inovatie crocanta si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (600 g)
  • 100 g faina
  • 50 g pesmet
  • 100 g cipsuri de orice fel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • MARINADA
  • condiment pentru pui
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu crusta de cipsuri:

Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.

Se pun in marinada, se amesteca bine, se acopera si se tin la frigider o ora.

Intr-o farfurie se pun 100g faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

In a treia farfurie se amesteca pesmetul cu cipsurile maruntite la robot.

Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet cu cipsuri.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe sarvetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

S-au mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri de vara.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crusta de cipsuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe in bacon cu cartofi la cuptor