Piept de pui cu ciuperci și sos tzatziki

de elucubratiiculinare in Pui, 28 Sep 2014 | 4309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de pui
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • pentru sos:
  • 2 castraveți cornișor
  • 250 g iaurt grecesc
  • 3 căței de usturoi
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci și sos tzatziki:

Începem cu prepararea sosului. Castraveții se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea cu găuri mari. Se pun într-un castron, se presară sare și se lasă 5 minute. Se storc de zeama lăsată și se amestecă cu iaurtul grecesc, usturoiul zdrobit și mărarul tocat mărunt. Se condimentează cu sare și piper. Se păstrează la rece până la servire.   Pieptul de pui se taie felii subțiri. Se condimentează cu sare și piper. Se stropește cu ulei de măsline și se pune pe grătarul încins câte 2 minute pe fiecare parte.

Se scoate și se aranjează pe  2 farfurii. Ciupercile se spală, se feliază și se stropesc cu ulei de măsline. Se pun într-o tigaie de preferat ce nu lipește și se rumenesc ușor, amestecând din când în când. Când sunt gata se răstoarnă în cele 2 farfurii.

Turnăm câte 2-3 linguri din sosul tzatziki și servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci și sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval si ciuperci (2)