Piept de pui cu ciuperci si mozzarella

de angyb in Pui, 3 Mai 2013 | 7911 vizualizari

 

Ieri cand am vazut reteta lui Gaby cu ficatei am hotarat sa o incerc si eu dar cu piept de piu ca a meu nu se omoara dupa ficatei

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g ciuperci la borcan
  • 1 ceapa
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana pt.gatit
  • 50 g parmezan
  • 150 g mozzarella
  • 100 ml vin alb
  • sare,piper,nucsoara
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si mozzarella:

Taiem ceapa marunt si o punem la calit intr-un pic de ulei de masline ,adaugam pieptul de pui taiat marunt .Lasam sa se rumeneasca dupa care adaugam ciupercile si  vinul alb si lasam sa fiarba la foc mic pana cand se evapora vinul.

Ungem cu ulei de masline o tava termorezistenta si cu o paleta scoatem pieptul de pui si ciupercile. Amestecam galbenusurile cu smantana si parmezanul condimentam cu sare ,piper si un pic de nucsoara si turnam peste pieptul de pui.

Dam la cuptorul preincalzit la 160 de grade 25 de minute dupa care scotem tava din cuptor si adaugam mozarella taiata marunt .Mai dam la cuptor inca 10 minute pana cand aceasta se topeste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]