Piept de pui cu ciuperci la cuptor

de xana in Pui, 26 Sep 2013 | 30301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 200 gr cartofi mici
  • 1 ardel
  • 3 catei d usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • o lingurita boia de ardei
  • 1 varf de lingurita chimion
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci la cuptor:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja pentru 10 minute.

Pieptul de pui se taie cuburi, apoi i se adauga sare, piper, boiaua, usturoiul pisat, chimionul, pasta de rosii si ardelul taiat fasii.

Cand cartofii sunt gata, se pun peste pui, se adauga ciupercile intregi si uleiul de masline si se amesteca bine totul.

Se da la cuptor pana carnea e gata(in jur de 30 de minute). In timp ce se coace se amesteca o data sau de doua ori ca sa se rumeneasca pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de soia si ierburi de Provence