Piept de pui cu ciuperci in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 14 Aug 2012 | 4212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan ciuperci
  • 300 f piept de pui
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura margarina sau unt
  • 1 cutie mica de bulion
  • vin rosu
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci in sos de smantana:

Pieptul de pui se curata de pielite, se spala si se taie cubulete mici, se adauga intr-un ceaun cu 1 lingura de unt sau margarina, dupa care se adauga si borcanul de ciuperci scurs de zeama. Se lasa la calit, se adauga vinul rosu, asezonam cu sare, piper, boia dulce, patrunjel maruntit, usturoi granulat si putin cimbru. Cand e aproape facut se pune bulionul si smantana, se amesteca bine si se mai lasa putin pe foc.

Se serveste cu garnitura de cartofi natur si sfecla rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui