Piept de pui cu ciuperci in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 14 Aug 2012 | 4087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan ciuperci
  • 300 f piept de pui
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura margarina sau unt
  • 1 cutie mica de bulion
  • vin rosu
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci in sos de smantana:

Pieptul de pui se curata de pielite, se spala si se taie cubulete mici, se adauga intr-un ceaun cu 1 lingura de unt sau margarina, dupa care se adauga si borcanul de ciuperci scurs de zeama. Se lasa la calit, se adauga vinul rosu, asezonam cu sare, piper, boia dulce, patrunjel maruntit, usturoi granulat si putin cimbru. Cand e aproape facut se pune bulionul si smantana, se amesteca bine si se mai lasa putin pe foc.

Se serveste cu garnitura de cartofi natur si sfecla rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci cu piept de pui