Piept de pui cu ciuperci

de lilik in Pui, 13 Oct 2010 | 4295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de piept
  • 8-10 ciuperci champignon
  • unt cat o nuca
  • 200 ml sos bechamel f subtire
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

curatam ciupercile si le taiem felii.dam feliile de piept prin faina apoi le punem la rumenit in tigaie cu untul.cand se rumenesc putin si pe o parte si pe alta punem ciupercile si lasam sa se inmoaie bine si ele,apoi adaugam sosul,catelul de usturoi taiat in 2 ,sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic.daca scade sosul pre tare punem putin lapte.cand sunt gata ciupercile stingem focul si servim.

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca cu cartofi