Piept de pui cu cascaval si ciuperci

de ela in Pui, 7 Noi 2011 | 6038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 2felii cascaval
  • ciuperci
  • 2oua
  • ardei gras(o felie)
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • faina
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval si ciuperci:

Taiem in doua pieptul de pui.Crestam cu cutitul fiecare bucata,facem un buzunarel.

Taiem marunt ciupercile si ardeiul si le amestecam cu un ou si condimentam cu sare si piper dupa gust.Punem cu o lingurita din compozitia de ardei cu ciuperci pe cate o felie de cascaval,indoim felia de cascaval si o introducem in buzunarul facut in pieptul de pui si impachetam.

Batem un ou cu sare,piper si vegeta.Trecem pieptul de pui prin ou,faina,din nou ou si apoi prin pesmet si punem la prajit in ulei incins,la foc mic,intorcand pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]