Piept de pui cu cascaval si ciuperci

de ela in Pui, 7 Noi 2011 | 5837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 2felii cascaval
  • ciuperci
  • 2oua
  • ardei gras(o felie)
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • faina
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval si ciuperci:

Taiem in doua pieptul de pui.Crestam cu cutitul fiecare bucata,facem un buzunarel.

Taiem marunt ciupercile si ardeiul si le amestecam cu un ou si condimentam cu sare si piper dupa gust.Punem cu o lingurita din compozitia de ardei cu ciuperci pe cate o felie de cascaval,indoim felia de cascaval si o introducem in buzunarul facut in pieptul de pui si impachetam.

Batem un ou cu sare,piper si vegeta.Trecem pieptul de pui prin ou,faina,din nou ou si apoi prin pesmet si punem la prajit in ulei incins,la foc mic,intorcand pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval