Piept de pui cu cascaval

de diaconta in Pui, 10 Apr 2011 | 7459 vizualizari

 

E o reteta pe care o am de la nasa mea,am mai facut-o si acuma nu stiu daca chiar asa era sau am mai adaugat eu cate ceva.Oricum,rezultatul este delicios,doar prezentarea lasa de dorit,pofticiosii n-au mai avut rabdare sa fac eu poze de revista.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui(generos,stiti de acum)
  • bacon felii
  • cascaval
  • 100 ml vin alb
  • lapte
  • felii de branza Hochland
  • condimente pentru pui
  • rozmarin
  • cuisoare
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se taie felii cat mai subtiri,la fel ca si pentru snitele.Se condimenteaza.Eu le-am lasat pana a doua zi la frigider.

Pe fiecare bucata de piept se pune o bucata de cascaval,se ruleaza ca si o sarmaluta si apoi se imbraca cu o felie de bacon.

Se pun intr-un vas de yena in care am pus putin ulei.Se presara cu rozmarin si cateva  cuisoare.Punem laptele si vinul si le bagam la cuptor.Va fi nevoie de aproximativ 45 de minute.Din cand in cand se mai stropesc cu sos.

Cand sunt aproape facute,se pun deasupra feliile de branza Hochland si se presara putin patrunjel.

Am servit cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (71)

diaconta 1

13.04.2011, 20:54

Sigur Doamna Medi, o portie de piept am pastrat si pentru dumneavoastra

carmenvlad 1

14.04.2011, 21:34

Ca intotdeauna o reteta minunata cu ingrediente la indemana si cu multa pasiune. Rezultatul este delicios.

diaconta 1

14.04.2011, 21:43

Multumesc Carmen nu fac retete sofisticate,mai ales in ultima vreme abia am timp sa respir

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]